LEGUMES

BUFFE

SMAK FYLLDA TUGGOR


Upptäck Vår Himmelska Vegetariska Buffé hos Legumes

På Legumes, bjuder vi in dig till en oförglömlig kulinarisk resa i vår vegetariska buffé. Vi omfamnar smak och mångfald och serverar dig en gastronomisk upplevelse som kommer att förvandla dina smaklökar. Här är en lockande titt på vad vår buffé har att erbjuda:

ALL YOU CAN EAT

139:-

BARNBUFFE

90:-


MATEN


  • Falafel-Burek-Vinbladsdolmar: En magisk trio av smaker som omfamnar kryddiga falafel, saftiga burek och smakfulla vinbladsdolmar. Ett smakäventyr du inte vill missa.

  • Spenat Lasagne-Ris: En kärleksfullt tillagad spenatlasagne med silkeslen bechamelsås, serverad med fluffigt ris. En symfoni av smaker i varje tugga.

  • Gräddstuvad Spenat-Curryböngryta: En harmoni av mild, gräddstuvad spenat och kryddig curryböngryta. En smakexplosion som tar dina smaklökar på en resa.


  • Ratatouille-Moussaka-Soyafärs: En triumf av medelhavssmak, med den färgstarka ratatouillen, den krämiga moussakan och hjärtligt sojafärs. En smakresa runt Medelhavet.

  • Couscous-Sallad-Linser: En texturmästerverk som förenar fluffig couscous, färsk sallad och näringsrika linser. En perfekt balans mellan smak och näring.

  • Rödbetor-Hericots Verts-Soltorkade Tomater-Rödkål: En palett av färger och smaker som inkluderar rödbetor, krispiga hericots verts, soltorkade tomater och krispig rödkål. En fröjd för både ögat och smaklökarna.

SÅSER


  • Tzatziki: En uppfriskande grekisk favorit som kombinerar krämig yoghurt med gurka och vitlök. Varje sked är en resa till Medelhavets smaker.

  • Hummus: En mellanösternklassiker som förenar krämiga kikärtor med tahini, vitlök och citronsaft. Perfekt att doppa, breda eller smörja över dina favoriträtter.

  • Tomatsalsa: En färgsprakande explosion av smaker med saftiga tomater, lök, koriander och en hint av hetta. Det är det perfekta tillbehöret för att ge dina rätter en frisk twist.

Legumes vegetariska buffé är inte bara maT.

det är en KULTURISK upplevelse som omfamnar lokal odling och vår passion för en hållbar planet. Kom och upplev denna överflöd av smaker hos oss idag!

sE HELA MENYN HÄR

Varför Välja Vår Vegetariska BuffE?


Vi på Legumes har dedikerat oss till att skapa en kulturisk upplevelse som inte bara gör dina smaklökar lyckliga, utan också främjar din hälsa och stödjer vårt lokalsamhälle. Vår buffé är hjärtat av vår filosofi.


På vår buffé kan du förvänta dig:

Mångfald av Smaker: Vårt buffébord är en symfoni av smaker, med allt från krispiga sallader till hjärtliga huvudrätter och avslutande desserter. Oavsett dina smakpreferenser hittar du något som tilltalar dina sinnen.


Hälsa i Fokus: Vi sätter din hälsa i första rummet. Våra rätter är noga utformade för att ge maximal näring samtidigt som de smakar fantastiskt. Det är mat som gör både kropp och själ glada.


VI FIXAR CATERING

FRÅGOR?


kontakta oss mellan våra öppettider så hjälper vi dig med allt!

sön

10:00 - 19:30

mån-lör

10:00 - 20:30

unsplash